Sytomyssykampanja Etelä-Savossa ja kori

Olemme saaneet järjestetyksi Etelä- Savoon oman sytomyssykeräyksen. Sen blogina toimii kudotapiirini blogi ja alkuartikkeli löytyy tämän napin alta:

nappi copy

Tule mukaan, jos asut Etelä-Savossa. Yritetään toukokuun loppuun mennessä saada tehdyksi iso kasa myssyjä. Yhdessä tekemisessä on voimaa. Napin voit ottaa mukaan ja sen avulla levittää tietoa tästä kampanjasta.

—————————-

Kirjoitin jo eilen tuon Etelä-Savon sytomyssykampanja aloitusilmoituksen, mutta näytti jääneen luonnoksen tasolle. Mutta nyt tulee ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Olen kampanjassa vastuuhenkilönä  ja pidän myös tuota Ukkolan Akkojen blogia. Tällä hetkellä asiaan on vihkiytynyt  kaksi käsityöpiiriä ja Saimaan syöpäyhdistyksen Mikkelin neuvontapiste, ja toivomme porukan vauhdilla kasvavan. Aikaa on toukokuun loppuun.

—————————–

Tulin varsinaisesti näyttämään , mitä olen tänään saanut aikaseksi. Meillä oli Ukkolassa kahvipussikurssi, eli valmistimme korin tai kassin tai vakkasen etukäteen silittämistämme kahvipussiliuskoista. Ohjaajamme oli Ristiinasta Riitta Häkkinen. Hän siirsi taitoaan meille, opimme, ja kaiken lisäksi meillä oli hauskaa.

kori1kori3kori4kori2

Olen tuosta koristani tosi onnelinen ja ylpeä. Sen pintapuoli on tehty presidenttikahvin sisäpusseista, siksi se on yksivärinen. Korista tuli niin napakka, että se kimmoaa pallon lailla. Kelpaa sitä kaupungilla näytellä.

Laitan kudontapiirin blogiin ensiviikolla ohjaajamme tekemistä töistä kuvia ja myös meidän kovasta aherruksesta. Olkoon nyt viikonlopun siellä sytomyssykanpanjan aloitus ylimpänä.

7 vastausta artikkeliin ”Sytomyssykampanja Etelä-Savossa ja kori”

  1. Onnea kampanjaan!
    Onpa topakan ja harvinaisen tyylikkään oloinen kahvipussikori; kyllä sinun tosiaan kelpaa!

  2. Hieno idea tehdä kori niistä pussin sisäosista. Näin pinnasta tulee yksivärinen ja kaunis.

  3. Olet tehnyt komean korin, Saat olla ylpeä aikaan saannoksistasi. Se on kierrätystä parhaimmillaan. Niin ja onnea teille sinne sytomyssy -kampanjaan.

  4. Tosi nätti kori ja niin napakan näköinen! 🙂 Sanka on nähdäkseni punottu ja sekin vaikuttaa jämäkältä. Minun tekemässä korissa on pusseista ommeltu sanka, sisällä vahviketta, mutta on aika lepsu. Menettelee kyllä siinä käytössä, missä kori meillä on, muttei olisi hyvä kauppakorina.

  5. Onnea kampanjalle! Kori on tosi vakuuttavan näköinen. Meilläkin on noita kahvipusseja kerättynä vaikka kuvittelin, että tähän meillä sentään ei ryhdytä. Mutta kas, mies innostuikin kahvipussiaskartelusta. Tai ainakin sen suunnittelusta 😉

  6. Hienon korin olet punonut. Minäkin aikani keräsin tyhjiä kahvipusseja, mutta heitin ennen joulua roskikseen kun eivät alkaneet muotoutua miksikään.
    Onnea teidänkin sytokampanjalle. Hyvä paisuu kuin pullataikina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *