Tervehdys Tiitsalta

Olen Tiitsalta saanut tälläiset hienot tunnustukset. Kiittämään en ole päässyt aikaisemmin, sillä olen ollut puolukassa ja lankoja värjäämässä mökillä.

18952521.jpg

1895253.jpg

Tälläiset kiitokset tuntuvat aina hyvältä: minut on huomattu ja muistettu. Nyt sitten vaan alkaa vaikeus, kun ketjua pitää jatkaa. Onneksi ei ole mitään määrä vaatimusta.

Tunnustuksen saa:

Tuulia, hän on niin nuori ja innokas, käsityötaitojen siirtyminen sukupolvelta toiselle tarvitsee Tuulian kaltaisia nuoria

Risulintu, hänen tekemisiään ihailen

Eija, koen hänen tukevan minua


4 thoughts on “Tervehdys Tiitsalta”

  1. Kiitokset Leena, tuetaan toinen toisiamme 🙂
    Ja miten vallan ihania lankoja oletkaan värjäillyt. Ihan pahaa tekee kun en oman värjäyskattilan vierelle ole ollenkaan kerennyt, enkä edes hakemaan noita seitikkejä. Lieneekö edes meilläpäin niitä kun on kuivahkoa kallioista paikkaa.

  2. Kiitos itsellesi, sinun ansiotasi on, että Ikäihmisten virikepiirin käsityöryhmässä tekee nyt..oootas…ainakin seitsemän henkeä ketjusilmukkavirkkausta.

  3. Kiitos Leena! En olisi ikinä uskonut saavani tälläista muistutusta, innostaa kovasti :).

    Olet värjäillyt upean värisiä lankoja, miten edes langat riittää sinulla? 🙂 Itseä hieman harmittaa kun kotiväki ei anna lupaa enää tänä syksynä enää värjäillä, on kuulemma liian kylmää että voitaisiin mennä maalle päiväksi… (tai edes niiksi pariksi tunniksi). Mutta ens keväänä sitte! Ja kiitos vielä tuosta tunnustuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *