Pientä yhteenvetoa

Minä olen pitänyt kaksi vuotta blogia ja tykästynyt tähän hommaan ylen paljon. Olen usein miettinyt, että minkä takia tätä teen. Tuohon kysymykseen olen tavallaan löytänyt kolme  vastausta. Ensimmäinen on se, että haluan näyttää muille mitä kaikkea teen. Itsekäs juttu, mutta kyllä se niin on, haluan yleisöä tekemisilleni. Toinen juttu on sitten tekniikoiden vaihto ja kaikenlainen oppiminen. Esimerkiksi kinnasneulan käyttö, ei siitä mitään olisi tullut ilman blogistaniaa, näin että toiset sen oppii, osaakin, ja sain heiltä hyvät vinkit mitä kautta itse opin tuon ikiaikojen tekniikan. Kehrääminen on myös tällainen asia. Se oli ollut haaveeni  jo vuosia ja blogistanian avulla tuon haaveen toteutin. Kolmas, eikä suinkaan edellisiä vähäisempi syy blogin pitoon, on ilman muuta tätä kautta saadut ystävät, joista joidenkin kanssa molemmin puolista yhteyttä on kestänyt jo nämä kaksi vuotta. Itse asiassa tämän juhlapäivän kruunasi blogiystävien näkeminen televisiosta. Huippujuttu tuo sytomyssyhaastattelu Suomi- Expressissä.

Kävijöitä täällä on runsaasti, vaikka kommentteja saankin vain kymmenkunta per artikkeli.  Analytiks kertoo täällä käyvän toista sataa kävijää päivittäin. Kahden sadan haamurajakin on silloin tällöin mennyt rikki, mutta siihen on sitten ollut joku erityinen selitys. Suurin osa kävijöistä tulee Googlen kautta, ihmiset varmaan hakevat paljon Googlella  käsityöasioita. Tällaiset kävijät  eivät  jätä terveisiä, eivät vaikka käyttäisivät tekemääni ohjetta (senkin saa analytiksistä selvitettyä). Se on  kyllä tavallaan harmi, olisi kiva saada rakentavaa palautetta tekemisistäni ihan vierailtakin ja etenkin ohjeiden käyttäjiltä.

Kudontapiirini blogi täyttää myös kaksi vuotta, mutta sinne en laita mitään yhteenvetokirjoitusta, olkoon nyt rauhassa ja sytomyssykampanjan käytössä. Saippuan teosta sinne voisin laittaa uuden jutun, mutta jääköön sekin  ensi viikkoon.

Nyt en juhli vuosipäivää arvonnalla , enkä millään muullakaan tavalla.  Mutta

kiitokset haluan antaa teille kaikille täällä kävijöille.

Toiset teistä ovat hiljaisia ystäviäni, toiset taas laittavat merkin käynnistään, varmasti on niitäkin, jotka suhtautuvat tekemisiini kriittisesti. Mutta kaikki olette yhtä tervetulleita.

Kuvatonta artikkelia ei pidä laittaa, joten tähän loppuun pari kuvaa uusista saunapyyhkeistäni, jotka jo helmikuussa esittelin tukilla olevina.

pyyhkeetpyyhkeet naulassa

Nyt ne ovat valmiit, pesty käyttökelpoisiksi ja mankeloitu ja toisessa kuvassa  odottavat jo saunojia. Vaikka olenkin kaikenlaisen käsityön harrastaja, niin kudonta on kumminkin se ykkösjuttu.

17 thoughts on “Pientä yhteenvetoa”

 1. Onnittelut oikein halien kera sinulle ja blogillesi, Leena-ystäväni! ♥ On ihanaa, että te molemmat olette olemassa. Ja ilman blogiasi en taitaisi tietää sinusta mitään. En olisi kuullut Ukkolan Akoista enkä nähnyt kaikkia sinun kauniita, taidokkaita ja monipuolisia töitäsi. Kuten nyt näitä käyttöön päässeitä kylpypyyhkeitä! 🙂
  Ja vielä kiitos lämpimistä sanoistasi tälle TV-esiintyjälle! ;D

 2. Onnittelut sinulle! Sinun kauttasi minäkin olen saanut oppia korinteon ja monta muutakin asiaa olen blogisi kautta oppinut. Ja kuinka mukavaa onkaan katsella sinun töitäsi täällä, aina innostuu itsekin.

 3. Onnittelut minulta kans, on näistä blogeista oikeasti hyötyäkin, siis saajalle että tekijälle löytyy vinkkejä. Ja tähän jää jotenkin koukkuun, on vain kiva saada esille tekemisiään ja niihin jonkinlaista palautetta. Joskus on intoa enemmän ja joskus taas vähemmän, mutta niinhän se menee. Oikein kiva blogi tämä ja tulen myös innolla jatkossa seuraamaan.

 4. Onnittelut kaksivuotiaalle! Blogisi on yksi suosikeistani, jota yritän lukea aina, kun se on päivittynyt. Blogistasi löytyy taidokkaita käsitöitä, ja kädentaitosi ovat myös inspiraationa minulle. Kiitos blogiystävyydestäsi.

 5. Iloista kaksivuotispäivää!
  Googlen kauttahan minäkin tänne viime vuonna ensimmäistä kertaa tieni löysin ja sen jälkeen olen ollut sääännöllinen vierailija, vaikken ole mitään kommentoinut. Blogissasi on hienoja käsitöitä ja ihania ideoita.

 6. Kauniit pyyhkeet! Eikö olekin ihmeellistä, että vaikka kaikenlaista tekee ja kaikenlaisesta tekemisestä tykkää, niin yksi on jokaisella aina ylitse muiden? Sinulla se on tuo kutominen, minulla neulominen 🙂

 7. Onneksi olkoon! Ja kiitos mukavasta vuorovaikutuksesta käsityöasioiden, välillä muidenkin asioiden parissa!

 8. Voi kiitos, kiitos kauniista sanoistanne ystävät hyvät. Kiva on teidän kanssanne on ollut. Kyllä näin virtuaalisestikkin pääsee oikeaan vuorovaikutukseen.
  Nyt olen vähän matkakuumeinen, sillä lähden yöllä Viroon, Virumaalle tekemään vanhoista villapaidoista jotain ihanaa. Katsotaan nyt, tuleeko siitä niin kivaa että kehtaan teille esitellä seuraavalla kerralla.

 9. Niin kiva on täällä aina käydä. Onnittelut myös blogin pidosta.
  Ensiviikonloppuna on taas Mikkelin reissu tähtäimessä, mutta niin kiirettä pitää, ettei ehdi kuin käydä kääntymässä.
  Voi noita Viron reissuja minä sulta kadehdin. Siellä on niin paljon erilaista käsityökulttuuria kuin täällä kotomaassa.

 10. Minä käyn täällä joka kerta päivittäessäsi. Silti se kommentointi usein jää, vaikka sinulla on upeita ja monipuolisia käsitöitä.

 11. onneksi olkoon! Täällä on aina mukava käydä kun päivität. Todella monipuolisesti harrastat käsitöitä!

 12. Onnittelut blogillesi. Minäkin aloin miettiä, että mikä saa minut pitämään blogia. Ne on samat asiat mitä sinäkin kerroit. Luovuin Facebookista kokonaan, koin ,että blogi on se mun juttu. Kiitod kuuluu ystävälleni Intsulle, joka minua kannusti aloittamaan blogin pidon. Olen 1980-luvulla oppinut kutomaan kangaspuilla ja kudoinkin silloin, kun siihen oli mahdollisuus ja se oli kivaa.Silloin kutomisen merkeissä alkanut ystävyys Anja-ystävän kanssa on edelleen voimissaan. Kutomisen voisi herätellä eloon.. Hyvää alkavaa viikkoa.

 13. Onnittelut 2-vuotiaalle mukavalle, tutuksi tulleelle blogillesi. ainakin minä olen löytänyt täältä kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä tietoa. Nuo pyyhkeet ovat ihastuttavat. Niin kauniin värisetkin.

 14. Heippa Leena!
  Sinä olet ollut minun ensimmäinen ”blogiystävä” eli ensimmäinen tuntematon, joka on kommnetoinut omaa blogiani. Kiitos siitä. Oma blogisi on aina inspiroiva ja saa mielikuvituksen lentämään ja sormet syyhyämään uuden tekniikan pariin.
  Useita blogivuosia toivotellen, Tintti

 15. Onnea kaksivuotiaalle, yhdelle upeimmista käsityöblogeista, niin minulta kuin Kätsylän väeltäkin. Päivän puheen aihen ”Näitkö Leenan Blogissa…” =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *