Vanhojen valokuvien siirto kankaalle

Olenhan minä tästä kuvien siirrosta juttua nähnyt jo varmaan vuoden verran, mutta en silti ole uskonut että se onnistuu. Eilen kokeilin Ukkolan Satun kanssa sitä eka kerran ja nyt olen pessyt täysin kuivuneista kankaista paperia pois. Siinä sitten ovat isovanhempani pelavakangastilkulla!

kuviensiirto.jpg

Nyt lähden suunnittelemaan sukulaisilleni tyynyjä vanhoista pöytäliinosta,  pitsinenäliinoista ja muusta vastaavasta. Esi-isä sohvan nurkkaan vahtimaan mitä jälkeläiset tekevät. Toinen saa sitten vähän romanttisempaa, mummon äiti pitsimekossa 2-vuotiaana.

Satu oli ostanut Transfer Tutkali – nimistä liimaa täältä. Sillä tämä ihme saatiin aikaan. Kuvat on tulostettu laser-tulostimella 100gr/neliömetri – paperille.

5 thoughts on “Vanhojen valokuvien siirto kankaalle”

  1. No niin, tuo juttu on minulle aivan outoa, vaikkakin ei mikään uusi juttu enää. Toivonmukaan jossain tulee joskus vastaan, että voipi tuollaistakin kokeilla. Oikein hienoja nuo vanhat valokuvat 🙂

  2. Hei! Oletkos kokeillut valokuvakansion tekemistä ?
    Ajattelin,että silloin voisi kuvan siirtää ensin kankaalle ja sitten esim: ommella vaikkapa pellavalle,josta tulisi kansion päällinen.Ompeleen päälle voisi jokainen suunnitella vaikkapa pitsin tai vinonauhan jolla tikki peittyy.

  3. Hei! Olen tehnyt samalla tekniikalla kuvapainantaa pari vuotta sitten. Nyt haluaisin yrittää uudestaan, mutta minulla ei ole enää ohjeita tallessa eikä selvää muistikuvaa mitä ja miten työ toteutettiin. Voisitko kertoa vielä tekniikan minullekin?

    Hienoja tyynyjä olet tehnyt kuvista! Vanhat kuvat sopivat tosi hyvin tunnelmaan ja tekniikkaan. Sattumalta löysin sivusi ja löysin täältä monta kivaa juttua, joita voisi itsekin kokeilla! 🙂

  4. On kyllä hienosti onnistuneet nuo sinun kuvansiirtosi. Minun pitää myös kokeilla kankaalle, olen tehnyt vain puulle, Transfer tutkalin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *