Virkatut joulukorut

joulukorut1.jpgMatkailu avartaa. Toissapäivänä kävin eteläsuomalaisessa rannikkokaupungissa ja näin siellä koruvaijeriin viritetyt virkatut korut. Ukkolassa on tehty koruja tärkkäämällä, mutta tuo vaijeri on yksinkertainen idea pitämään ryhtiä, joten varastin, lainasin.. mikähän olisi okea sana … oitis asian ja tänään olen virkannut joulutähdet ja vielä tulen virkkaamaan lumitähdet. Tähden virkkausmalli on Erika Knightin kirjasta Crochet stitch motives.

4 thoughts on “Virkatut joulukorut”

  1. Kivoja koruja tulee noinkin näköjään! 🙂
    Onko sinulle kuvia niistä lasten vaatteista, joita koristelit neulahuovutuksella? Olisi kiva katsella niitä joskus vaikka täällä blogissasi. 🙂

  2. Hei Matleena
    Unohdin silloin ottaa kuvat. Sinisessä oli neulahuovutettuja lumiukkoja ketjussa, niinkuin lasten laulussa sanotaan. Kiersivät koko alaosan ympäriinsä. Tähdenlento oli taskussa ja taisi kuukin jossain kuumottaa. Pesikanvärisessä taas oli perinteisiä villakirjonta kuvioita, etupäässä kukkasia ja perhonenkin lenteli jossain. Olen harmitellut tuon kuvan ottamuutta ennenkin.

  3. Kauniit joulukorut! Löysin sivusi Matleenan blogista.
    Nuo sinun valokuvatyynyt ovat valloittavat. Olen jo kauan haaveksinut valokuvien käyttöä tuollaisiin juttuihin. Kuvasi saivat taas innostuksen heräämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *