Joulun viettoon

Olen lähdössä joulun viettoon  Suomen Turkuun. Tuntuu oikein mukavalta lähteä joulun suhteen noin keskeiselle paikkakunnalle. Tarkoitukseni on viettää onnellinen joulu  lastenlasten parissa, mutta toki käyn kuuntelemassa joulurauhan julistuksen ihan paikan päällä, sekä jossakin tilaisuudessa valtakunnan ykköspyhätössä.

Kuvasin sinulle joulutervehdykseksi tämän jo viikko sitten mummoilu ryhmikseni  henkilökunnalta saamani joulukukkasen. Se on nyt täydessä loistossaan, avannut neljä amarylliksen kukkaa ja  pukkaa jo toista vartta. Sen myötä toivotan sinulle

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uuta Vuotta

Leena

10 thoughts on “Joulun viettoon”

  1. Jouluinen tervehdys Ukkolan akoille ja Leenalle perheineen pääkaupunkiseudulta. Olen lukenut tiiviisti sinun juttusi. Olemme olleet yhdessä Viron käsityömatkoilla ja Martinmarkkinoilla olimme nyt eri porukassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *