Juhlan paikka

Toista sataa kävijää blogissani eilen! Viime keväänä kun aloin pitää omaa blogia, ihmettelin toisten suuria kävijämääriä, sillä aikaisemmat kokemukseni Ukkolan Akkojen kotisivujen kävijämääristä olivat aika vaatimattomia. Päätin olla laittamatta kävijälaskureita ylläpitämilleni sivuille, mutta seuraan niiden käyttöä Googlen Analytiksin kautta. Sataa pidin tavoittelemisen arvoisena kävijämääränä päivää kohden, enkä oikeastaan osannut kuvitella,  että se joskus täyttyisi. Nyt se on sitten totta. Tämän kunnian saivat huovuteut kämmekkäät sormikkaineen. Eniten muuten tulee googlen kautta hakuja sanalla virkkaus, mutta toiseksi sitten kipuaakin sana kämmekäs.

Juhlan kunniaksi annan teille kaikille hyvät ystävät kukkia tuosta tätini ketjupistokirjontojen mallivarastosta. Ota vastaan kukkina, tai mikä vielä parempaa kirjo johonkin. Luonnollisessa koossa saat kukat sivujen puolelta.

kukka_pieni.jpg

6 thoughts on “Juhlan paikka”

  1. En yhtään ihmettele kävijämääriäsi, niin upeita töitä ja monia todella hienoja ohjeita olet tänne laittanut. Kiitos siitä, ehtisi vaan kaikki kokeilemaan. Nuo kukatkin on aivan ihania. Mieleen tuli verhon reuna, olis varmaan upea siinä. Uusi kappa pitäisikin saada………… 🙂

  2. Kirjoitin äskön ja ku unohdin laittaa sähkärin, ni se meni bitti avaruuteen 🙁

    Mut TODELLA IHANAA että olet laittanut noita malleja tänne. En ole mistään niitä löytänyt meinaan. Heti oli pakko laittaa koneelle muistiin ja tossa jossain vaiheessa sitten alkaa kokeilee josko osaisi itekin ketjuilla. Mitä ehotat kankaalle, millainen olis paras ja suht helppo?

  3. Onnea suuresta kävijä määrästä! 🙂 Ja ompa kivoja sormikkaita tuossa alemassa postauksessa.

  4. Kiitos, kiitos!
    Kati – kankaaksi sopii hyvin pellava, se ei ole liian tiheätä virkkuukoukulle ja minä olen aina virkannut helmilangalla. virkkukoukku 1 – 0.75 ja pienikokoinen ompelukehys.

  5. Onnea tosiaan! En minäkään kyllä ihmettele kävijämääriä, niin anteliaasti olet jakanut osaamistasi ja niin monipuoliset nämä sivut ovat. Ja jälleen tuli uutta käsityöohjeitten lisäksikin, tuo analytics nimittäin ; )

  6. Onnittelut minultakin! Itse olen samaa ihmetellyt omassa blogissani, en olisi arvannut vuosi sitten, kun blogia perustin. Kiitos muuten taas noista kukista, kunhan kirjontakausi taas joskus alkaa, pääsevät varmaan käyttöön. Minulla on muuten blogissa arpajaiset, jos kiinnostaa, niin poikkeapa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *