Sukkalankaa

Tulipas ostettua sukkalankaa! Ei 600 gr niin kovin paljon ole, mutta lanka kun on ohuen ohutta. Laitoimme Ukkolassa Kauhavan Kangasaittaan tilauksen ja intouduimme tilaamaan sukkalankaa. Hypistelemättä kun ostaa, niin näin voi käydä. Tuo Sukkis-lanka on hyvän laatuista, puolet merinovillaa ja toisessa puoliskossa on sitten yhtä paljon banbua ja polyadimia ja se on ihanan pehmyttä.

sukkalankaa.jpg

Kudoin heti kokeillakseni tämän lasten sukan, paria sille en ole vielä aloittanutkaan. Kakkosen puikot piti jostain etsiä ja tuossa resorissa on 1,5 puikko, mutta se oli turhaa. Onneksi on noita tätien peruja, muuten en omistaisi noin ohuita puikkoja. Tuo värin vaihtumisen näkeminen kiinosti kovasti ja siksi aloin neuloa. Kivasti väri vaihtelee. Junamatkoille ja kesäiseen veneilyynhän minä nuo langat ostin. Se on niin kiva katsella Saimaan selkiä ja saaria ja neuloa sukkaa veneen hiljaa puksuttaessa. Sitä on kyllä koko suvulla syksyllä ihanat , pehmeät ja niin ohkaiset villasukat, jos tuon kaiken lankamäärän jaksan kutoa.

Huomaa tuon lasten sukan resori. Tuon helposti puettavan sukansuun ohjeen löysin Ompeluseura Solmun blogista. Taidan tehdä kaikkiin lasten sukkiin tuollaiset sukansuut, ehkä aikuisillekin, ainakin yksiin, kokeillakseni tuon käyttökelpoisuutta.

5 thoughts on “Sukkalankaa”

  1. Voi kun tulee vesi kielelle, kun katson noita sun lankojasi. Taidanpa mennä tuonne vaatehuoneeseen kuolaamaan omia lankojani.

  2. Kauniin värisiä sukkia tulee kesän mittaan! 🙂 Onko sinulla aiempaa käyttökokemusta ko. langasta? Meinaan, miten kestää ja nyppyyntyyköhän.

  3. Voi Matleena,
    minä en tiedä miten lanka käyttäytyy käytössä. Se pehmyttä neuloa, neulos on sileä, ei villainen. En ole ennen neulonut mitään langasta jossa on bambua. Tämä ensikokemus on mielyttävä.

  4. Ihania sukkalankoja! Itse ostin 200 g Hjertegarnin Bamboo-lankaa ja se tuntuu aivan uskomattoman pehmeältä. Puikoille asti se ei ole päässyt. JOssain vaiheessa pääsee matkakäsityöksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *