Setupitsipannat maailmalle

Kysyin palmusunnuntaina mihin blogini lukijat ovat hurahtaneet käsityön alalla ja löytyihän noita kaltaisiani myös teidän joukosta. Oli mukava lukea noita juttuja. Kiitos kaikille vastaajille.

Vastaajien kesken jaettavaksi laittamani hurahdukset, setupitsipannat, arvottiin eilen Ukkolassa. Leikkasin tulostetuista vastauksista liuskat, niin että jos sama vastaaja oli jättänyt useampia kommentteja, vain yksi pääsi mukaan arvontaan. Minä pidin liuskanippua kädessäni, toinen akka nosti pannan ja nuori kutoja veti liuskoista yhden kerrallaan, joka sitten kiinnitettiin pantaan nuppineulalla.

arvotutpannat.jpg

Pannan saavat Eila, Hiipu, Matleena ja Pirle, kaikki blogiystäviäni. Teen vielä pienen selvityksen setopitseistä lähtemään patojen mukana.

Tästä on nyt hyvä lähteä tapraamaan toista blogivuotta ja raportoimaan uusista hurahduksen kohteista, joista seuraava saattaa olla kehräys, aika sen näyttää.

3 thoughts on “Setupitsipannat maailmalle”

  1. Olipa ilahduttavaa! Tulin juuri puoli tuntia sitten keskussairaalasta leikkausoperaatiosta, voipuneena mutta hoidettuna. Kaikki ponnistelu kielletty, ei siis kankaankudontaa eikä muita rasittavia juttuja. Teit minut tosi iloiseksi – mukava odottaa postia 🙂 Mitä kautta laitan postitustiedot?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *