Hopeasavi

Tänään oli hopeasavi aiheena Mikkelin käsityökeskuksen kurssilla Uusia ideoita käsityöhön. Mielenkiintoinen kokemus. Ei hopeasaven kanssa sinuksi tullut yhdellä neljän tunnin kurssilla, mutta tiedän nyt mitä se on.

hopeasavi2.jpg

Tekemäni korut, enkeli ja pallinaama, menevät heti lahjaksi. Tietoa hopeasavesta löytyy osoiteesta  http://hopeasavi.fi .

2 thoughts on “Hopeasavi”

  1. tosi hyvännäköiset! ne valmiit työt, mitä oon nähnyt hopeasavesta (yksi tuttu + hyvinkään kansalaisopiston näyttelyssä muutama työ vitriinissä), olivat jonkin verran epämääräisempiä. Kuulemma hirmukallis materiaali.

  2. Minulle ihan outo juttu tuo hopeasavi, nimen olen joskus jossakin kuullut. Mutta kivan näköisiä olet jo eka kerralla saanut siitä tehtyä, varsinkin tuo enkeli viehättää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *