Sukupolvien silmukat

Olen ollut mukana neulomassa, virkkaamassa ja kirjoittamassa kirjaa Sukupolvien silmukat.

kansikuvacopyright Marko Mäkinen

Muut kirjan tekijät ovat Anne, Eija, Pia ja Sari.  Anne ja Sari kuuluvat Käspaikkakerholaisiin. Kirjan kustantaja on Maahenki, taittaja Tiina Ripatti ja kuvaaja Marko Mäkinen

Kaikki  kirjan neuleet ja virkkaukset ovat menetetyn Karjalan alueelta, joten kirja julkistetaan Karjalaisten kesäjuhlien yhteydessä Lappeenrannassa 14.6.  klo 10 osoitteessa Kimpisen koulukeskus, Pohjolank. 23.

Samassa osoitteessa on karjalainen tori. Olemme myymässä kirjaamme torilla lauantaina 14.6.  klo 9.00 – 18.00 ja sunnuntaina 15.6.  klo 9.00 – 15.00. Singeeraamme torilta ostetut kappaleet. Myyntipaikan numero on 14.

Olet tervetullut kirjan julkistamiseen sekä tutustumaan siihen torilla.

6 thoughts on “Sukupolvien silmukat”

 1. Kyllä tätä on ootettu! Lämpimät onnittelut saavutuksesta. Toivotaan monien eri ikäisten löytävän nämä monipuoliset ja kiehtovat perinnemallit.

 2. Ison isot onnittelut hienosta työstä! 🙂 Eijan blogista äsken juuri luin uutisen ja tuntuu, että kirja pitäisi heti saada hyppysiin.

 3. Kun näin tästä kirjasta juttua jossain lehdessä, niin heti menin kirjakauppaan ostamaan kirjan. Hieno saavutus!! Minun pitää opetella tämä virkkaus. Tätini käytti sitä tossuihin.
  Kiitos Leena.
  ”Käsityömatkakaverisi”

  1. Hei Ritva
   Hei Ritva
   Kiva kun hoksait, että olen ollut kirjoittamassa tätä kirjaa. Minä aikoinaan olin aloitteellinen siihen, että tehdään tällä rakenteella kirja. Silloin Sortavalan tytön kintaat suorastaan kiihottivat mieltäni. Kyllä se niin on, että yhteiset matkamme olivat pohjalla vaikuttamassa kirjan syntyyn. En ole vuoteen käynyt missään. Saas nähdä, tavataanko vielä noissa merkeissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *