Sukupolvien silmukat – kirjan julkistaminen

Tuossa aikaisemmassa postauksessa kerroin, että olen ollut mukana kirjoittamassa kirjaa Sukupolvien silmukat. Kirjaan on koottu yli 40 mallia, jotka kaikki ovat menetetyn Karjalan alueelta. Niitä on kerätty museoista, arkistoista ja yksityishenkilöiltä.

Julkistamme kirjan Karjalaisilla kesäjuhlilla Lappeenrannassa 14.6. klo 10 Kimpisen koululla Pohjolank. 23, missä myös myymme kirjaa  myyntipaikassa 14. Signeeratun krjan hinta torilla on 35 €. Maahenki on antanut sen ohjehinnaksi 38.50 €. Nettikaupat myyvät sitä pienemmällä rahalla kuin me.

Käyntiohje järjestäjien taholta julkistamistilaisuuden paikkaan on:

Luokka on pääovesta oikeaan siipeen portaan muutamia askelmia alaspäin pohjakerroksessa heti portaiden vastapäätä (numero A004).

Olette kaikki tervetulleita!

Mikään postaus ei voi olla ilman kuvaa, joten etsin tähän muutamia. Olen mökillä ja kirjoittelen tätä mieheni koneella, mutta kyllä täällä joitakin kuvia pitäisi olla viime kesältä

jaakkiman pullukatTämä kuva laiturin kunniaksi. Saimme sen nimittäin kahdestaan mieheni kanssa eilen paikoilleen. Nyt kesä voi kunnolla alkaa, kun pääsen helposti uimaan.  Lapaset ovat ketjuvirkkaamiani Jaakkiman pullukoita. Löytyvät kirjasta.

kantapaat_pieniEi näytä löytyvän kuin virkkauksieni kuvia, toki kirjassa on neljä neulettakin minulta, mutta niistä otetut kuvat ovat  kotona. Yllä olevassa kuvassa on mienkiintoisia virkattuja kantapäitä. Punaisella kirjotun sukan kantapään ohje on kirjassa, mutta tuossa sinisessä olevaa ja minun kehittelemää lappukantapäätä sieltä ei löydy, sukkakin on vain kuvana. Ohjeen voin joskus laittaa tänne blogiin.

pikkuvarpaatTässä viimeisessä kuvassa on pienet varpaat seinällä. Nämäkin sukat ovat mukana vain kuvana, mutta niissä on Kansallismuseossa  Raudusta peräisin olevien lapasten kuviomalli.  Nuo lapaset ovat mukana kirjassa,

 

4 thoughts on “Sukupolvien silmukat – kirjan julkistaminen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *