Rotinoilla

Oli mukava käydä rotinoilla, kun olin ennättänyt neuloa perheen kaikille lapsille sukat Kauhavan kangasaitan Sukkis langasta.

sukkia3.jpg

Isojen lasten sukansuut olen neulonut pukemista helpottavalla käänteellä, jonka löysin Ompeluseura Solmun sivuilta ja vauvalle neuloin paljon neulotut junasukat. Niiden ohje  ja sukkkiin liittyvä kaunis tarina, löytyvät Etelä-Pohjanmaan Taidon sivuilta.

vauvansukat1.jpg

Talvella neuloin  ystäväni lapselle myös tälläiset sukat ja niistä sain kiitosta: sukat kuuluvat vauvan TOP-10 vaatteisiin, sillä ne eivät putoa pienen ikiliikkujan jaloista.

kakku.jpg

Kakunkin tein, niikuin rotinoille kuuluu tehdä. Mutta se oikeastaan olikin isosiskoksi tulleen 2- vuotiaan synttärikakku.


6 thoughts on “Rotinoilla”

  1. Hienot rotinat!
    Täytyykin kokeilla noita käänteitä Pojan seuraaviin sukkiin.
    Ja rukkikin muuten löytyi 🙂

  2. Höh, kirjoitin enemmänkin kuin yllänäkyvän tekstin, mutta se katosi johonkin matkalla! Jotain tällaista siinä oli: kivoja sukkia ja värien raidoittuminen eri silmukkamäärillä tulee hyvin esille tuossa sukkasarjassa. 😉

  3. Hienoja sukkia!

    Juu, meitä oli Haapsalussa paljon! Kahdessa ryhmässä touhuttiin, Eija oli neulojien kanssa aina tulkkina ja apuna, Airi puolestaan hummaili toisen porukan kanssa kaupungilla ja lammastiloilla ym. Ohjeet on suomennettu, eiköhän ne sieltä teillekin piakkoin tupsahda. Airi muuten muisti ihan itse mainostaa heinäkuista matkaa Kihnuun! Kehui että semmoinen Leena-rouva sitä halusi ja sillä Leenalla on semmoiset blogit ja mitä kaikkea ja ihan internetissä 🙂 Siellä taisi muuten olla ainakin yksi sun ”tuttu” sieltä teidän ekalta reissulta kun halusi kirjoittaa nimesi ihan paperille muistiin Airin mainoskatkon aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *