Häikäisevä ritarin asu

Sirpa Kontio-Nikaman maanmainiosta kirjasta Kahvipussin uusi elämä olen saanut ohjeen tähän Kruunun Ritarin asuun, jonka saa lapsenlapseni. Huhtikuussa tein Ristin Ritarin asun ja se on jo käyttäjällään.

Tämä asu oli niin häikäisevä nurmikolla, että valokuvan ottaminen oli tosi hankalaa. Jos asun sisässä olisi ”oikea ritari”, niin vaatteen rajuus tulisi paremmin esille. Onneksi sellainen kuva on kirjassa.

ritari2.jpg

4 thoughts on “Häikäisevä ritarin asu”

  1. Ristin Ritari kiittää Mummoa upeasta haarniskasta ja toimittaa Mummolle rajuja kuvia, joista löytyy haarniskan sisältä myös ritari.

    1. Hei Toni
      Ritarin asu on tehty kahvipusseista, siitä sisällä olevasta hopeanvärisestä puolesta. Kypärässä pitäisi olla presidettikahvia, koska sisäpuoli näkyy helposti. Presidenttikahvipussissahan on sisäpussi, jolloin molemmat puolet ovat hopean värisiä. Ritarin asun ohje löytyy kirjasta Kahvipussin uusi elämä ja tuon kirjanhan saa kirjastossa.
      Siitä vaan kahvipusseja keräilemään ja kirjastoon, niin kyllä äiti, mummo tai kummitäti sinulle tuollaisen helposti tekee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *