Kahden vuoden työ päätöksessä

Nyt ovat kansalaisopiston tunnit tältä vuodelta ohi. Kiitos Aino-opettaja  ja kiitos kaikki kurssitoverit. Meillä on antoisa kurssi ja tosi hauskaa. Ensi vuonna jatketaan. Mitäköhän silloin ottaisin työn alle?

Pukeuduin pukuuni kuten edellisessä artikkelissa uhkailin. Raili, ystäväni, otti nämä kuvat eteisen ihanien museopuiden vieressä. Kesällä sitten lisää kuvia. Karjalaisille kesäjuhlille ainakin lähden koko komeudessani ja tuleehan se tuuletuspäiväkin, ja vaikka mitä muuta.

Olen tyytyväinen pukuuni. Kannatti tuo aherrus tehdä.

One thought on “Kahden vuoden työ päätöksessä”

  1. Upeaa! Onnittelut suuritöisen kokonaisuuden valmistumisesta. Olispa miullakin aikaa tämmöiseen…
    Ihailin myös edellisen postauksen niin kaunista nästyykiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *