Valmis!

Tässä se nyt on Keski-Karjalan/Sortavalan kansallispuku, tämän talven urakkani. Mikkelin Kansalaisopiston näyttelyssä se pääsi upean Etelä-Savon miehen puvun viereen. Tuossa miehenpuvussa on muuten pellavaiset kesähousut

Joskus varmaan saan vielä kuvan puvusta  minulle läheisen henkilön päällä, jolle puvun tein.

One thought on “Valmis!”

  1. Hei! Nyt kysyn vanhaa asiaa…Googletin Janika Saaren takkeja ja tulin tänne. Olimme samalla kurssilla. Nyt olen valmistautumassa mittatilausompelija-opintojeni näyttöön. Ajattelin tehdä sellaisen takin, mutten enää muista, miten huovutus tehdään. Olen hankkinut kirpparilta villapaitoja ja huopia. Miten se yhdistäminen tehtiinkään? Kiva, jos ehdit jotain kertoa… Mervi Uudestakaupungista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *