Rekipeitto vaiheessa 5

Olen kohta lähdössä kansalaisopistolle rekipeittoni kanssa. Todella virkistävä Mummon mallit talteen kurssi. Siellä kirjotaan pöytäliinoja, opetellaan sukanneulomista ja meitä uskaliaita rekipeiton tekijöitäkin on useampia.

kangasjaettuna.jpg

Jaoin aamulla kankaani vinoneliöihin, lankasuorat olin tehnyt aikaisemmin.

keskio.jpg

Tuohon keskelle aion kirjoa ketun ja muihin vinoneliöihin sitten aiheita eri kansansaduista, missä kettu seikkailee, kuten kalastajan syödyt kalat, korpin juusto jne.

aurinkopohja.jpg

Ulkoreunoihin kirjon vuodenajat perinteisin kirjontakuvioin, ja eri vuoden aikojen auringot kulmiin.

tyyny.jpg

Niitä olenkin jo vuosia sitten harjoitellut, silloin kun kudoin nyt tämän pohjan ja kaksi tyynypohjaa.

Saa nähdä nyt, mitä minulle ohjaava opettaja ja muut rekipeittojen tekijät sanovat. Voi olla että pääsen noita reunaviivoja jo tänään kirjomaan.

Sitten ihan toinen juttu

Matleena  Lankapirtistä lähetti minulle tälläisen syksytervehdyksen. Kiitos!

 

Ohjeita
1. Anna tämä tunnustus blogeille jotka tuovat sinulle iloa ja innostusta syksyn harmauteen.
2. Linkitä blogiin, jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa), joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Minä laitan tervehdyksen menemään Pirenalle kiitoksena kesäisestä tapaamisestamme ja hyvän syksyn toivotuksin. Illat pimenee ja puikot kilisee!

6 thoughts on “Rekipeitto vaiheessa 5”

  1. Sinulla on tulossa mielenkiintoinen, haastava ja varmaan iloinenkin työrupeama peittosi parissa. Kuulostaa kiehtovalta kirjoa satuaiheita; odotan innolla valmiita kuvia 🙂
    Minäkin sain saman tervehdyksen, jonka kuittasin kiitoksella. Olisi niin monta blogia, joihin sen voisi jakaa…

  2. Mielenkiintoinen ja työntäyteinen jakso sinulla edessä tuon kirjomisen kanssa. Mutta upea siitä varmaan tulee! Kiva nähdä työsi etenevän. 😉

  3. Valtava, mutta mielenkiintoinen urakka sinulla on edessä. Satukuviot kuullostavat mukavilta.

  4. Kiitos muistamisesta ja tervehdyksestä. Mukava kuva, jospa tässä päivänä muutamana olisi aikaa se jollekin noista monista ihanista blogeista jatkaa.
    Minä kun tykkään kanssa kirjomisesta, olen tuota rekipeiton tekoa haaveillut ekaa kertaa jo ainakin 25 vuotta takaperin, kun näin eräällä silloisella työkaverillani peiton. Kiva se on ainakin seurata sun tekelettäsi, kuinka hieno siitä tuleekaan.

  5. Heip! Tulin vastavierailulle… Kiitos kovasti mukavasta viestistä, tällainen kannustaa taas kokeilemaan uutta. Kyllä, sinulla se vasta hurja työmaa on ja komea siitä varmasti tulee!

  6. Tuosta retkipeitosta tulee varmasti ihana, semmoinen perintötekstiili. Edellisen postauksen pöytä on hieno. Valtavasti työtä olet sen eteen tehnyt. Ja tuommoinen pesuliina on minulle ihan uusi juttu. Täytynee joskus kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *