”Uusi paitakauppa”

Nyt on sitten aukaistu Leenan paitakauppa netissä.

Kauppa on siitä erityinen, että sieltä voivat paitoja hankkia vain ne, jotka ovat saaneet erillisen sähköpostin , missä tiedotetaan kaupan avauksesta.

Kaikki muutkin toki voivat tutustua tuotteisiin, mutta jos tekee mieli jotain, niin olen pahoillani. Tuunaa paitasi itse!!!

Kaksi päivää minulta noiden ompeluun meni. Mutta hauskaa oli. Ompelukone oli parvekkeella ja iloisesti siksakkasi. Olin tyytyväinen ettei helle ennen tätä päivää Itä- Suomeen ennättänyt, sillä silloin parvekkeella olisi ollut liian kuuma.

Paidat on ostettu mikkeliläisten liikkeiden alennusrekeistä. Niihin ompelemani kuvat ovat ehtymättömästä tilkku- ja matonkudevarastostani, vanhasta lastenhuoneen lampunvarjostimesta ja, täytyy tunnustaa, pimeässä hohtava hämähäkki ja vaaleanpunaiset nallukat ovat Eurokankaasta.

Kuvien jälkeinen teksti on niille, joilla on paitojen osto-oikeus.

lasten1.jpglasten2.jpg

Lasten paidat ovat kahdessa eri kuvassa lomittain, Koot 86 – 130

p1010204.jpg

Naisten paidat. Ensimmäinen vasemmalta on aika pieni.

p1010220.jpg

Miesten paidat.

Paidat on hinnoiteltu ostajan iän mukaan: suukko, nippu niittykukkia, 0.5 – 1 litraa vattuja tai puunkaato ja sen pätkiminen. Hinnasta voidaan tietysti aina neuvotella.

Paidan voi ostaa vain, kun kohdataan, mutta nettivarauksen voi tehdä etukäteen. Voi käydä niin, että moni haluaa samaa paitaa ja siksi sääntöihini kuuluu, että ensimmäinen varaaja sen saa. Paitoja on yllin kyllin, joten voit ostaa toisenkin, hinta on ihan sama, mutta nyt ei ole ensimmäisen varaajan oikeutta. Kaikkien halukkaiden tulee ensin saada yksi paita, jonka jälkeen vasta toisen paidan varaukset huomioidaan.

Minä jään nyt odottamaan tilauksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *