Vuoden pimein päivä

Tänään on vuoden pimein päivä. Tarkistin juuri, että talvipäivän seisaus on klo 19.47. Nyt vähän ennen puoltapäivää laitoin yöllä sataneelle lumelle Ukkolassa vuosi sitten reijittämäni ja kesällä sopivasti ruostuneen kurkkupurkin ja siihen pienen punaisen kynttilän valaisemaan hämäräksi vaalennutta päivää.

kynttila2009

Tällä kuvalla haluan tervehtiä sinua hyvä blogiystäväni ja sinua joka täällä sattumanvaraisesti pistäydyt ja toivottaa

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Illalla lähden itse joulun viettoon netin ulottumattomiin. Joudun asentamaan tämän blogini kommentteihin sellaisen suodattimen, että vain aikaisemmin kommentoineiden kirjoitukset näkyvät. Tämän teen, koska ulkomaalaisen roskapostin määrä on selvästi lisääntynyt, enkä halua, että se sotkee blogiani joulunaikaan. Sinä uusi komentoija olet toki tervetullut vastaamaan kirjoituksiini ja keskustelemaan kanssani, mutta kirjoituksesi näkyvät todennäköisesti vasta tammikuulla. Mutta silloinhan minä itsekkin ne vasta pääsen lukemaan.

Kävin asentamassa suodattimen ja samalla laitoin joulun piristykseksi hauskat monsterikuvakkeet kommentoijille, eli niille joilla ei ole omaa avatarta.  Poistan tammikuulla, joten ei sinun pitkäksi aikaa tarvitse blogissani jäädä hassun näköiseksi.

12 thoughts on “Vuoden pimein päivä”

  1. Oikein ihanaa ja leppoisaa joulunaikaa ja alkavaa uutta vuotta sinulle ja rakkaillesi! 🙂

    Hauskoja nämä otukset kommenteissa! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *