Saunapyyhkeet valmiina

Pyyhekangas, josta kirjoitin Akojen blogiin on nyt ommeltu pyyhkeiksi. Kolmehan pyyhkeitä tuli, mutta pitsi riitti vain kahteen. Pitsin olen ostanut Viipurista, ja kai sitä nyt tulee Venäjällä käytyä, jotta voin ostaa lisää. Pitsi on aika leveä. Aikaisemmissa pyyhkeissä käytin hieman kapeampaa ja taidan palata siihen. Noiden karheiden pyyhkeidemme somistamisen pellavapitsillä keksi Helinä. Pitsi todella pukee tuota muuten niin askeettista pyyhettä. Nämä pyyhkeet pidän itse, sillä aikaisemmat pitsilliset, 5 kpl, ovat menneet lahjoiksi.

uusipyyhe.jpg

3 thoughts on “Saunapyyhkeet valmiina”

  1. Pyyhkeet näyttävät rouheilta ja runsailta. Mukavasti erilaisilta kuin tavallinen pellavakylpypyyhe.
    Mikä on niiden salaisuus 🙂
    Sidos, kude ?

    1. Noissa sidos on palttina, mutta olen myös kutonut noita toimikkaaseen. Rouheuden salaisuus on pöytäliinatehtaan lopettajaisista ostettu ohut puuvillalanka joka kerrautettiin pellavalangan kanssa tuollaiseksi LP-kudetta muisttavaksi röhelöksi. Loimena on samaaohutta puuvillalankaa kertauttuna sileäksi. Kuteena on röhelön lisäksi pellavaa. Pyyhkeet ovat isot ja todella mukavat käytössä.

      1. Hienosti ja luovasti ajateltu ja toteutettu. Kaunista ja toimivaa. Kiitos kommenteistasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *