Helmet

helmet3.jpg

Vihdoinkin valmistuivat Ukkolan helmeilykurssilla aloittamani helmet. Ei hassunpaa hommaa, vaikka en mikään koruihminen olekkaan, niin kyllä tollaisia tekisi. Olisipa vaikka kesämorsian, niin hänelle voisi tehdä valkoiset helmet, vieläkin pitsisemmät tai sitten sellaiset jossa on jotain riippuvaa.

6 thoughts on “Helmet”

 1. Hei Leena!

  Kauniin korun olet saanut nyt valmiiksi ja se on kuvattu kauniisti. Käypäs katsomassa Villihelmen sivuilla maksuttomia ohjeita, siellä on ihania, pitsisempiä malleja! Helmeilyintoa jatkossakin,

  Kikka

 2. Hei Kikka
  Hassua, kun sinä laitoit minulle kommenttia, niin minä olin Villihelmien sivuilla ja tilasin kivisiruhelmiä ja lukon osia niihin vanhoihin rikkimenneisiin helmiini, joita sinulle näytin. Täytyy nyt miettiä josko noita pitsisiäkin …

 3. Kaunis koru, vaikka en oikein koruista mitään ymmärräkään. Yksinkertainen on kaunista. Voisin kuvitella, että noiden tekeminen ei ihan hetkessä suju ja vaatii aikamoista sorminäppäryyttä.

 4. Hei Risulintu
  Kiva että olet käynyt täällä!
  Olen miettinyt noita helmiäni, että tykkäänkö niistä vai en ja nyt olen päättänyt tykätä. Ei ne vaikeat olleet tehdä, vähän niin kuin kirjontaa. Mutta tarkkaa näköä ne vaativat ja paljastivat silmälasien uusimistarpeen.

 5. Kiitti kehuista.. Mattoon upposi reilu 2 kiloo kudetta, ei siis ihan hirveesti ja tosiaan sidoksena on ripsisidos…
  Tosi kaunis sinun helmikorusi.. ja korun malli on puolestaan minulle tuttu.. äitini teki minulle samantyyppisen violeteista helmistä vanhojentansseihini..

 6. Kiitos Laura
  Kävin blogissasi uudelleen katsomassa mattoasi kudemäärä mielessä, siellä siitä enemmän.
  Tuo koru on joku perusmalli, millä meitä Akkojen kurssilla johdateltiin helmitöiden saloihin, ja minä hurahdin pahemman kerran. Olen tehnyt tuota korua jo kaksi lisää ja sitten virkkaamalla kiven siruja metallilankaan, mutta kun kameran laturi on hukassa, niin en saa niistä kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *