Jämälangoista kylpypyyhkeiksi

Ukkolassa on ollut jo usean vuoden ajan sänkypeittokangas. Ensin kudottiin 140 sm leveää sänkypeittoa lumihiutalejohdannaisen ollessa sidoksena. Sen jälkeen tuohon sänkypeittoon piti saada reunakappaleita, johon laitettiin yksinkertaisempi sidos. Kun asia pitkistyy, niin tilanteet muuttuvat ja noita reunoja ei enää tarvittukkaan. Nyt sitten on urakalla pyritty kutomaan tuota lointa pois, tosin sitä taitaa vieläkin olla. Minä tein jämäpuuvillalangoistani kylpypyyhkeitä.

pumpulipyyhe1.jpg

Oranssi valkea on tasapainoisesti kudottu kahta väriä vuorotellen, mutta tuo toinen kaikenkirjava sisältää seitsemää eri väriä. Kudoin aina kerän lopun pois, tuli siitä 5 cm tai 30 sm. Katsoin että vierekkäiset värit olisivat vähän samankaltaisia. Kuvittelin kutoessani lopputulosta ihan kamalaksi, mutta kyllähän tuo menettelee. Siinä nyt pyyhkeeni riippuvat kylpyhuoneen naulassa pestyinä, jotta kuivaisivatkin. Täytyypä panna sauna lämpiämään ja testata noiden käyttökelpoisuus.

2 thoughts on “Jämälangoista kylpypyyhkeiksi”

  1. Jännän näköisiä pyyhkeitä, kangaspuillakin saa vaikka kuinka hienoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *