Kehrääminen jatkuu

Kiitos teille kaikille, jotka olette kommentoineet kehräämistäni! Lähden tästä mökille hiihtämään, ja laitan tähän kiitoksien yhteyteen kuvan vielä keskeneräisestä muhkulankaneuloksestani. Orava oli jättänyt kuistille terveisensä ja neulos sai siitä arvoisensa paikan kuvausta varten.

DSCN5278

Kaulaliinahan tästä on tulossa. Eilen arvuutin kehräämisen opettajallani tämän  langan. Hän totesi sen olevan vielä liian kierteistä,  joten heti illalla  uutta kehräämään.

uuttalankaa

Tässä siitäkin kuva. Tavoittelen sopivaa lankaa takin neulomiseen.

Hyviä hiihtokelejä teille kaikille!

6 thoughts on “Kehrääminen jatkuu”

 1. Se on hyvä, kun saa vinkkejä joltain joka aiheen hallitsee. Onpa kyse mistä tahansa jutusta. Tuo lanka kaunista.

 2. Kauniin värinen tuo vyyhti. Mutta takkiinhan tarvitsee lankaa ihan tolkuttomasti. Koko talvi sinulla menee niitä kehrätessä. Marja Matiisen on joskus käynyt blogissani ja kehoitti silloin käymään omilla sivuillaan. Kävin ja katselin kaikki videotkin. En muista nähneeni farkkusaumoista mitään, kuten arvelitkin, koska en ole hänen talossaan käynyt. Täytynee piipahtaa sivuilla uudelleen. Kiitos vinkistä.

  1. Voi hyvät ystävät
   Nyt teistä on ainakin kaksi, Pirle ja Marleon kuvitellut, että kehrään langat kokonaiseen takkiin. Olen kirjoittanut huolimattomasti, sillä tarkoitukseni on tehdä villatakki tai suunnileen samankokoinen jakku, ei siihen niin kamalasti tarvitse kehrätä, kun koko ajan on toinen lanka mukana. Neulon sen varmaan tuolla tavalla kuin tuo kaulaliinan alku. Eikä tuon paksun langan kehrääminenkään niin hankalaa ole, kun siinä on tukilanka kaiken aikaa mukana.
   Mitäs muuta tänne on kirjoiteltu? Hei Pirena, sinulla onkin uusi isokokoinen huonekasvi! Kiitos Nna ja Päivi, kiva että pidätte langastani.

 3. Voi kun alkoi kehruuttaa kun katselin sun kehruitasi. En ole vielä saanut rukkia tupaan kun joulukuusi vie sen paikan vielä ja kukkii komeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *